EuroDruk verzorgt en ontwerpt voor Amstel Carshine de posters en flyers. Goede kwaliteit, snelle levering en perfekte service. Wij zijn al jarenlang een zeer tevreden klant van EuroDruk

Arnold van Splunter- Amstel Carshine

De samenwerking met Boudewijn Maas van EuroDruk is al meer dan 10 jaar fantastisch. Je hebt op zeer korte termijn een offerte binnen en de verwerking is ook erg snel. Het drukwerk ziet er mooi uit.Kortom Drukkerij EuroDruk is een absolute aanrader.

Ellis van der Steeg – Thermen Sauna Suomi

Al vele jaren verzorgt Eurodruk ons drukwerk. Ook als ICT bedrijf hebben wij te maken met drukwerk en papier. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze visitekaartjes. Deze worden altijd vlot en accuraat verzorgd door Eurodruk. Een prettige partij om mee samen te werken!

Karin Buzing – Herke ICT Group

Ik werk al vanaf dag één met EuroDruk (eerst met oprichter Anton Maas, nu met zijn zoon Boudewijn) en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ze denken mee, leveren op tijd en zijn betrouwbaar. Niet altijd de goedkoopste, maar dat is in bepaalde gevallen ook niet het belangrijkste. Als de klant tevreden is, het product er goed uitziet en er vervolgorders komen, dan weet je dat het goed zit. Ik zou EuroDruk aanbevelen, zonder enige aarzeling!

Peter Verwey – Peter Verwey Grafische Produkties B.V.

Eurodruk is al jaren onze vaste drukker, vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde vakwerk en de manier waarop Boudewijn altijd met ons meedenkt.

Aukje Verlinden – CoCreCi

Drukkerij EuroDruk drukt al heel wat jaren voor ons, o.a. allerlei promotiemateriaal en ons huisdrukwerk. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service

Agatha Oudhuis – Gottmer Uitgevers Groep

Vanuit mijn vakgebied werk ik graag samen met Eurodruk. Ik ben groot voorstander van regionaal werken en de medewerkers zijn behulpzaam en vakbekwaam, ze dragen zorg voor een mooi eindresultaat.

Marit Molenaar – Studio Pittig

Prijs kwaliteit verhouding is erg goed, en ik kan altijd rekenen op een deskundig en goed advies. Tevens vind ik bij Eurodruk altijd de bereidheid om met mij mee te denken en suggesties aan te dragen welke out of de box zijn.

Ik doe nu al een aantal jaren zaken met Eurodruk en zij zijn telkens weer in staat om mij op een positieve manier te verassen.

Jeroen Gouverneur – Field Service Manager BeNeLux QSR Divisie Ecolab

Wij maken altijd gebruik van de drukwerk mogelijkheden bij Eurodruk. Vooral voor de flexibiliteit het advies dat wij krijgen om onze klanten nog beter te kunnen adviseren.

Marjolein Bos – Web2taal

Drukkerij EuroDruk is niet zo maar een leverancier in drukwerk, het is een partner! Boudewijn denkt altijd mee met de klant. Als we dringend drukwerk nodig hebben, zal hij er alles aan doen om het toch allemaal op tijd te kunnen leveren. De sterkte van EuroDruk is hun prijs en kwaliteit, gekoppeld aan de snelheid van werken. Zowel in het offertetraject als het eindproduct.

Patrick Bosman – vandenbusken